TSplus Virtual Printer 3

55,00 

TSplus Virtual Printer är den bekväma fjärrutskriftslösningen för installation på din server. Ge dina användare omedelbar säker och pålitlig utskrift var som helst!

Kategori:

Beskrivning

TSplus-licens – 3 användare

Virtual Printer erbjuder en praktisk fjärrtryckslösning – perfekt för företag som behöver skicka och skriva ut dokument på ett säkert sätt mellan kontor på olika platser, och för anställda som bekvämt vill skriva ut filer medan du arbetar hemifrån.

Det är en effektiv lösning som fungerar snabbt och smidigt, samtidigt som IT-investeringarna är relativt låga och upprätthåller en hög säkerhetsnivå.

Omedelbar utskrift från din fjärrsamling till en lokal skrivare

Det gör det möjligt att leverera utskriftsdata och släppa mellan flera nätverk till en lokal skrivare via en TSplus-fjärranslutning.
Den virtuella skrivaren upptäcker och kartlägger listan över lokala skrivare till servern exakt som om de var direkt anslutna. Som ett resultat upplever användare en smidig och problemfri utskriftsprocess – precis som vid lokal utskrift!

Den virtuella skrivaren fungerar genom att minska storleken på utskriftsjobb, vilket mycket förenklar hela processen. Påskyndar dataöverföringen och garanterar snabba och högkvalitativa utskriftsjobb.

SÄKER UTSKRIFT AV FJÄRR

TSplus Virtual Printer är relaterat till ditt företags säkerhet: utskriftsjobb startas i företagets nätverk och använder alla befintliga säkerhetsåtgärder, t.ex. användarautentisering, datakryptering och överföring. Så du kan enkelt skriva ut från företagets nätverk utan att oroa dig för datasäkerhet. Utskrift med virtuell skrivare av TSplus är en isolerad process som fungerar oberoende per enstaka session, så det finns ingen risk för konfidentiell informationsläckage.

SKALBAR OCH FLEXIBEL

TSplus virtuell skrivare anpassar sig efter dina behov och ger dig garanti för att spara tid och pengar: det är en lösning som är kompatibel med alla märken av skrivare, fungerar i både enkel- och fleråtkomstmiljö!
Och de flexibla inställningarna för den virtuella skrivaren gör att du kan dra nytta av både standard och specifika utskriftsfunktioner och få bästa kvalitet.

Utnyttja det attraktiva erbjudandet och förse ditt företag med en högkvalitativ fjärrtryckslösning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”TSplus Virtual Printer 3”

Din e-postadress kommer inte publiceras.